Schaeffler België

 
 
 
 
 
INA directe aandrijvingen

Systeemoplossingen

Draai-/zwenkbruggen (A-/B-as) voor een bewerkingscentrum met 5 assen
 
"High Speed" lineaire as voor handling
 
Precisielineairtafel voor frees- en slijpmachines
 
Freeskop
 
 

Als motorspecialist streeft INA - Drives & Mechatronics GmbH & Co. oHG ernaar samen met de klant nieuwe succesvolle systeemoplossingen te genereren die op basis van directe aandrijvingen een betere verhouding tussen de kosten en het rendement garanderen.

Aan de hand van simulaties kunnen de mogelijkheden en het soort directe aandrijvingstechnologie bepaald worden. Pas daarna ontwikkelt en realiseert het team van IDAM op basis van invididuele vereisten op maat gemaakte systemen die de prestaties verhogen en in het bestaande totaalsysteem geïntegreerd worden.

In combinatie met aangepaste geleidings- en lagersamenstellingen van INA/FAG en eigen sensoranalyses biedt IDAM op maat gemaakte engineeringoplossingen aan met lineaire en rotatieve aandrijvingssystemen. In alle motorseries zijn met behulp van eigen middelen klantenspecifieke systeemoplossingen van INA, FAG en IDAM mogelijk. Dat geldt voor motoren, lageringen/geleidingen, interfacemodules, meetsystemen en sensoriek.

 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren