Schaeffler België

 
 
 
 
 
 
Werktuigmachines

Dienstverlening

Onze service slaat aan

De INA-service is toonaangevend. Onze adviesingenieurs zijn vanaf het begin de competente contactpersoon voor onze klanten. En bovendien wordt het INA-dienstenaanbod permanent uitgebreid.

Bijvoorbeeld met het lagerberekeningsprogramma BEARINX®. Hiermee kunt u, rekeninghoudend met een hele reeks omgevingsvariabelen, de belasting op de rollagers in complexe machinesystemen heel precies weergeven, berekenen en documenteren. Bijvoorbeeld doorbuiging van de assen of aligneringsfouten. Zelfs een vervorming in de lageromgeving kan tegenwoordig berekend worden. Zowel in rotatie- als in lineairsystemen.

Daarbij berekenen we de lagerbelasting tot en met het sterkst belaste rolcontact. U krijgt van ons alle resultaten met het oog op de documentatie van uw constructie. Dat bezorgt u de nodige zekerheid. En zo komt u al snel tot de prijsgunstigste oplossing, want de ontwikkelingstijden worden korter. Vraag advies aan onze geschoolde adviesmedewerkers.

Uiteraard kunt u ook een beroep doen op ons informatie- en adviessysteem medias®. Dit is meer dan zomaar een catalogus op cd. Veel meer zelfs. Productselectie, ook in functie van de vereisten met behulp van pictogrammen, berekening, smeermiddelenkeuze, constructie inclusief downloaden van DXF-files, ..., tot en met het complete besteldocument. Dit moderne medium biedt ongekende mogelijkheden, zowel voor rotatie- als lineairlagers.

U ziet het: Onze service slaat aan. Of het nu gaat om on-site lageranalyses, een technische test, tribologie, materialentechniek, onderzoek en ontwikkeling, opleiding en bijscholing, enz., enz., enz. Een fijner uitgewerkt dienstenaanbod zult u nauwelijks vinden.

Dus als u nog eens een werktuigmachine ontwerpt, denk er dan gewoon aan: de INA-producten en de bijpassende service staan borg voor uw succes.

 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren