Schaeffler België

 
 
 
 
 
 
Toepassingen

Draaitafellagers

INA-oplossingen voor draaitafellageringen

Schaeffler Groep Industrie beschikt over een uitstekende selectie geometrisch uitwisselbare draaitafellagers.

Het productenaanbod start bij de beproefde serie YRT voor standaardtoepassingen, bijvoorbeeld in draaitafels en draaifreeskoppen, waar vooral een hoge stijfheid en gering onderhoud bij lagere toerentallen en korte verwerkingstijden vereist worden. De serie RTC, daarentegen, voldoet aan de eisen van de hogeprecisiesector en is de juiste keuze voor toepassingen die een maximale loopprecisie eisen. De tweerijige axiale hoekcontactkogellager uit de serie ZKLDF is voorzien voor maximale toerentallen bij hoge inschakeltijden. De lagers uit de serie ZKLDF zijn in het bijzonder geschikt voor gebruik met vetsmering.

 
 

Het krachtigste product uit het productengamma is de serie YRTS die speciaal ontwikkeld werd voor direct aangedreven draaitafelassen. Deze producten onderscheiden zich door een hoog toerentalvermogen, m.a.w. gering wrijvingsmoment in combinatie met hoge stijfheid. Een hoog extra rendement wordt geleverd door het geïntegreerde meetsysteem dat optioneel gekozen kan worden voor alle draaitafellagers.

 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren