Schaeffler België

 
 
 
 
 
 
Werktuigmachines

Toepassingen

INA, FAG en IDAM: via het systeem naar een correcte lageroplossing

Pas bij een correcte lagering verlopen de bewegingen in de werktuigmachine perfect. INA en FAG werken al decennialang nauw samen met fabrikanten van machines en installaties voor de meest verschillende sectoren. Een vruchtbaar partnerschap dat heel wat productontwikkelingen opgeleverd heeft. Want op die manier ontstaan steeds op maat gemaakte toepassingsoplossingen die de machines sneller, preciezer en veiliger, kortom rendabeler maken.

Klanten die onze "ready to fit“-producten gebruiken, leveren nog altijd duidelijk betere prestaties en vertonen monopoliekenmerken; uiteindelijk worden deze compacte, inbouwklare lagers gebruikt volgens een eenvoudig principe: uitpakken, vastschroeven, gebruiken. Ter optimalisering van het totaalsysteem vereist de werktuigmachine echter, naast de lagering van de deelsystemen, ook de integratie van enkele belangrijke functies zoals meten, afdichten, smeren, remmen, enz., zaken die voor de componenten een steeds grotere betekenis krijgen.

Het uitgangspunt voor deze gedachtengang beantwoordt ten volle aan het nieuwe concept "added competence" van de afdeling Productiemachines, want het brengt het idee van systeemoplossingen voor het lager, het lageringspunt en het totale systeem consequent onder de aandacht. Voor u betekent dit dat u nu kunt kiezen uit een productengamma dat optimaal voldoet voor al uw toepassingen in de werktuigmachine.

 
 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren