Schaeffler België

 
 
 
 
 
 
Toepassingen

Lineairgeleidingssystemen

INA-lineairgeleidingssystemen

Het INA-aanbod aan lineairgeleidingssystemen omvat niet alleen as- en railgeleidingen, maar ook een uitgebreid programma met kogel- en rollenomloopsystemen die al vele jaren met succes gebruikt worden in werktuigmachines. Ze voldoen aan alle vereisten inzake draagvermogen, stijfheid en dynamiek. Geluidsgeoptimaliseerde of gecoate varianten, afdichtingstoebehoren, enz. vervolledigen het aanbod.

 
 

Toebehoren voor INA-lineairgeleidingssystemen

De toebehoren voor eenrijige geleidingssystemen zijn wereldwijd absoluut uniek. Dit programma omvat dempingsleden, afdichtingselementen, voorzieningen voor duurzame of minimale hoeveelheidssmering, remelementen als noodstopsystemen voor lineairmotorassen, en dempingselementen ter verbetering van de werkstukoppervlakken bij kritieke machinebedrijfsomstandigheden. En dat is nog lang niet alles!

 
 

Aangedreven eenheden

Aandrijvings- en transportsystemen, werktuigwisselaars en handlingsystemen zijn enkele toepassingsgebieden waarin de lineaire INA ready-to-fit producten bij voorkeur gebruikt worden. Hun compacte design biedt mogelijkheden voor een minimalisering van de bouwruimte. Als systeemaanbieder beschikt de Schaeffler Groep over heel wat meer dan louter afzonderlijke componenten. Hun aanbod omvat ook direct inbouwklare, afgestemde oplossingen die voldoen aan de specifieke wensen van de klanten.

 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren