Schaeffler België

 
 
 
 
 
 
Publicaties
 

Tijdschrift | 2015-09
added competence Ausgabe 2015/2016

 
 

Brochure | 2013-09
Lagerlösungen für die Werkzeugmaschine

 
CONTACT
Industry

Werktuigmachines

"Added competence" voor werktuigmachines

De producten van de merken INA en FAG staan al decennialang aan de top als onderdeel van de lagering van draaitafels, aandrijfassen, hoofdassen en lineairassen. Precies en duurzaam, onderhoudsvrij en onmiddellijk inbouwklaar: Schaeffler Groep Industrie kan alle lageringen van een werktuigmachine bieden, van advies tot onderhoud, dankzij een even uitgebreid als uitgebalanceerd productenprogramma.

Dit samenwerkingsverband wordt nog versterkt met de specialist in de directe aandrijving, nl. INA Drives & Mechatronics GmbH & Co. oHG (IDAM). Hierdoor kunnen voortaan ook totaaloplossingen voor rotatie- en lineairbewegingen gerealiseerd worden, geoptimaliseerd in functie van de respectievelijke toepassing. Voor machineconstructeurs en constructeurs van deelsystemen dienen zich hierdoor totaal nieuwe technische en rendabele vormgevingsmogelijkheden aan, alsook duidelijke voordelen qua tijds- en procesverloop.

 
Toepassingen
Productoverzicht
 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren