Schaeffler België

 
 
 
 
 
 
Branches en toepassingen

Industry

Het breedste productprogramma in de branche

De Schaeffler Groep beschikt in de sector Industry met circa 40.000 catalogusartikelen evenals vele speciaaluitvoeringen over het breedste productprogramma in de branche en is een wereldwijd gevraagde en betrouwbare partner in de Industry. Het spectrum van lageroplossingen strekt zich uit van wentellagertechniek, lineairtechniek inclusief tribologie tot de assemblage van aandrijvings- en besturingssystemen.

Klanten uit 60 verschillende industriesectoren kiezen voor de wentel- en glijlagers, lineairgeleidingen en directaandrijvingen van de merken INA en FAG. Klantgeoriënteerde toepassingsgebieden als Heavy Industries, Production Machinery, Power Transmission, Railway en Consumer Products bieden onze klanten producten voor een hoger rendement van installaties, gewichtsreductie en compactere systeemconstructies.

 
 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren