Schaeffler België

 
 
 
 
 
 
Toepassingen

Bruggen

 
 
 

Ophaalbruggen moeten ook zonder onderhoud probleemloos functioneren. Ongeacht of het om een dubbele, hydraulische, evenwichts- of draaibrugconstructie gaat.

Voor deze vereisten zijn onze ELGOGLIDE "high performance"-glijlagers bijzonder geschikt – wrijvingsarme, sterk belastbare droogglijlagers. Want die zijn volledig onderhoudsvrij en bijzonder goed geschikt voor oscillerende bewegingen.

Bij de kleinst mogelijke afmetingen volgens ISO 12240 bieden ze in vergelijking enorme prestaties. Reden: bij een gering lagergewicht liggen de dynamische draaggetallen op het hoogste niveau.

De toevoeging "high performance" geven wij overigens niet zonder de nodige tests te hebben uitgevoerd. Tijdens die tests werden de lagers belast met krachten tot 600N/mm2. Dat komt overeen met 200% van het in de catalogus opgegeven dynamische draaggetal.

 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren