Schaeffler België

 
 
 
 
 
 
Service

Tandwielkastberekeningen met BEARINX®

Met het analytische wentellager-berekeningsprogramma BEARINX® kunnen complete toepassingen, rekening houdend met invloedsfactoren als elasticiteit en vervorming, snel en foutloos gemodelleerd worden. Ontwikkelingstijden en kosten worden daardoor duidelijk gereduceerd. Berekening en simulatie leiden tot een betere systeemkennis zodat kritische punten vroegtijdig onderkend en geëlimineerd kunnen worden. De gevalideerde modellen en processen verhogen bovendien de betrouwbaarheid voor het precieze ontwerp van de aandrijving.

Geschoolde klanten en ontwikkelingspartners waarmee we reeds een langdurige relatie hebben, hebben toegang tot een internet-gebaseerde online-versie van BEARINX®. Dit houdt in dat zij zelf elastische assystemen kunnen modelleren. Dit vereenvoudigt het latere advies door de engineers van de Schaeffler Groep en daarmee wordt kostbare ontwikkelingstijd gespaard.

 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren