Schaeffler België

 
 
 
 
 
 
Service

Oppervlaktecoating

In de landbouwtechniek bieden bijvoorbeeld spanlagers met Corrotect®-coating een economisch alternatief ten opzichte van lagers uit roestvrijstaal, zonder de nadelen van deze lagers zoals bijvoorbeeld het moeten accepteren van verminderd draagvermogen.
 

Coatings behoren binnen de Schaeffler Groep tot de constructie-elementen, deze worden reeds in de eerste fase van productontwikkeling betrokken. Zo garanderen wij een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten.

Corrotect® en Durotect® - zeer effectief in de strijd tegen corrosie.

Bij corrosiebescherming hebben dunne coatings op basis van zink-ijzer-legeringen zich bewezen. Dankzij de geringe laagdikte kan ook de loopbaan worden voorzien van een beschermingslaag, zonder vergroting van de speling of verlies van voorspanning. In de landbouwtechniek bieden bijvoorbeeld spanlagers met Corrotect®-coating een economisch alternatief ten opzichte van lagers uit roestvrijstaal, zonder de nadelen van deze lagers zoals bijvoorbeeld het moeten accepteren van verminderd draagvermogen. De lagers blijven gedurende zeer lange tijd beschermd tegen corrosie. Dit verlengt de gebruiksduur van de huiseenheden aanzienlijk.

 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren