Schaeffler België

 
 
 
 
 
 
Tractor

Lagers en eenheden voor de aandrijving

Lagers en eenheden voor de aandrijving
 
 
 

Belangrijke functie-elementen in de aandrijving zijn naaldlagers – traditioneel een INA-specialiteit. Het brede assortiment omvat spaanloze hulslagers en massieve lagers. In volnaaldige uitvoering zijn de lagers zeer hoog belastbaar in de kleinste inbouwruimtes, als naaldkrans (kooi met naalden) zijn ze zeer licht in gewicht en wrijvingsarm.

Het spectrum aan rollagers met of zonder kooi is even groot. Cilinderrollagers zonder buitenring zijn geschikt voor bijvoorbeeld planeetaandrijvingen, omdat ze hoge radiaalkrachten opnemen en tegelijk axiaal belastbaar zijn.

Met het zeer uitgebreide programma aan FAG kegelrollagers kunnen talrijke lageringen ingevuld worden, onder andere in hydro-motoren, in pompen die geïntegreerd zijn in aandrijvingen, in rondsellageringen of in achterasaandrijvingen.

Overige producten:
groefkogellagers, axiaallagers, slijtvaste tegen verdraaien geborgde synchroonringen, nauwkeurige fijnstansdelen (vaak met complexe geometrie), corrosiebeschermde schakelvergrendelingen en nog veel meer.

 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren