Schaeffler België

 
 
 
 
 
 

Branches en toepassingen

Drie sterke merken voor de sectoren Automotive en Industrie

De Schaeffler Groep is met haar drie sterke merken INA, FAG en LuK actief in de sectoren Automotive en Industry.

Hoofdafnemer van de Schaeffler Groep is de automobielindustrie. Voor bijna alle productenten en belangrijke toeleveranciers is de sector Automotive met de merken INA, FAG en LuK een betrouwbare partner, met knowhow voor de complete aandrijflijn: Voor motoren, onderstellen, transmissies en alle bijkomende aggregaten in personenauto's en bedrijfswagens.

In de sector Industry beschikt de Schaeffler Groep over circa 40.000 seriematig geproduceerde catalogusartikelen van de merken INA en FAG, waarmee toepassingsmogelijkheden van ongeveer 60 industriebranches worden afgedekt - een buitengewoon breed productassortiment. Onze productiecompetentie evenals onze knowhow op het gebied van mechatronica, grondstoffen en smeermiddelen maakt ons wereldwijd tot een gevraagde en betrouwbare partner in de industrie.

De gerenommeerde divisie "lucht- en ruimtevaart" uit de sector Industrie vervaardigt hoogprecisielagers voor vliegtuigen, helikopters en raketmotoren zoals bijvoorbeeld voor de Airbus A380 en de Boeing 787 Dreamliner. Speciale toepassingen met hoogprecisielagers bijvoorbeeld voor de medische technologie maken het aanbod compleet.

 
 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren