Schaeffler België

 
 
 
 
 
 
Publicaties
 

Brochure | 2015-09
TECHNOLOGIES FOR CARS
Systems expertise down to the last detail

 
APP
Schaeffler Motorsport Quartets
 
CONTACT
Branches en toepassingen

Automotive

Systeempartner van de automobielindustrie

Moderne auto's zijn niet alleen dynamisch en krachtig, maar ook geruisloos en zuinig. Tegelijkertijd zijn ze comfortabel en veilig. Creatieve technologie is noodzakelijk, om met innovatieve producten deze schijnbare tegenstrijdigheden te verenigen. De eisen gelden zowel voor auto's met klassieke aandrijflijn voor verbrandingsmotor, als ook voor hybride en elektrische voertuigen. Als partner van de automobielindustrie zijn wij toonaangevend in de ontwikkeling en productie van oplossingen voor de technische uitdagingen van de automobieltoekomst.

Nauwe relaties met onze klanten en gezamenlijke ontwikkelingen zijn tekenend voor Schaeffler Automotive. Met innovatieve ideeën, creatieve techniek en uitgebreide productiekennis bieden wij oplossingen voor onze klanten van productontwikkeling tot aan serieproductie.

 
Motorsystemen
Aandrijfsystemen
Motorsystemen

Onze precisieproducten leveren een belangrijke bijdrage aan het lagere brandstofverbruik van motoren en het kunnen naleven van de steeds strengere normen ten aanzien van uitstoot van uitlaatgassen.
Motorsystemen

 
Aandrijfsystemen

Onze innovatieve componenten en systemen voor aandrijvingen zijn zeer belangrijk voor het verbeteren van het rijcomfort en de daling van het verbruik.
Aandrijfsystemen

 
 
 
Chassissystemen
Systeemdivisie e-mobiliteit
Chassissystemen

Onze oplossingen voor het chassis zijn tegenwoordig veel breder dan slechts lagers - wij hebben ze verder ontwikkeld tot mechatronische systemen.
Chassissystemen

 
Systeemdivisie e-mobiliteit

Schaeffler bundelt haar diverse activiteiten omtrent het thema elektromobiliteit in de systeemdivisie e-mobiliteit.
Systeemdivisie e-mobiliteit

 
 
 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren