Schaeffler België

 
 
 
 
 
 
Publicaties
 

Automobiel productinformatie | 2014-08
Roll Stabilizer

 
 

Automobiel productinformatie | 2014-07
Wheel Bearing

 
CONTACT
Chassissystemen

Automobiliteit van de toekomst

Onze oplossingen voor het chassis zijn tegenwoordig meer dan alleen lagers - we hebben ze verder ontwikkeld tot mechatronische systemen: met geïntegreerde sensoren voor het verzamelen van data tot aan elektromechanische actuators voor actieve chassistoepassingen.

 
  Elektromechanische stabilisator
 
 
 
 
Close

In vergelijking met hydraulische systemen kan met de elektromechanische stabilisator van Schaeffler een verlaging van de CO2-uitstoot bereikt worden. De noodzakelijke montagewerkzaamheden aan het voertuig voor de elektomechanische stabilisator van Schaeffler zijn aanzienlijk lager dan voor in de markt gebruikelijke hydraulische systemen.

 
 
 
  Wiellager TwinTandem met axiale vertanding
 
 
 
 
Close

In het wiellager TwinTandem met axiale vertanding wordt één rij kegelrollen door twee rijen kogels vervangen. Daardoor ontstaat uit een tweerijig kegelrollager een vierrijig kogellager. De vervanging van het lijncontact van de kegelrollen door het puntcontact van de kogels en het wegvallen van de spoorkraagwrijving verlagen de lagerwrijving met circa 50%.

 
 
 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren